در برخی فرهنگ ها از جمله چین مصرف غذاهای باستانی اهمیت بسیاری دارد.
مردم چین همیشه به داشتن پوستی سالم و
درخشان و صاف شهره بوده اند که ریشه در تغذیه ی سالم آنها دارد .بسیاری از
غذاهای چینی از سالم ترین مواد غذایی تهیه می شوند. چرا که با تغذیه از
مواد طبیعی و غذاهای دریایی پوست خود را سالم نگه میدارند.
نوعی کوفته در کشور چین بسیار مورد مصرف قرار میگیرد که خواص بسیاری برای پوست دارد.
در کشورهای مختلف دنیا انواع خوراکی های
باستانی و سنتی وجود دارد که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است از جمله در
کشور چین نوعی کوفته از سالهای قدیمی در رژیم غذایی آنها وجود دارد که
داراری خواص درمانی فراوانی است .کوفته های گوشتی از غذاهای محبوب و مشهور
ایرانیها نیز هست.
طرز تهیه این کوفته که شامل انواع مواد
مغذی برای سلامت بدن است از نسل های گذشته از والدین به فرزندان به ارث
رسیده و حال خانواده های چینی از این خوراک در غذای هفتگی خود استفاده می
کنند.
طرز تهیه:
برای درست کردن این کوفته تنها کافی است مقداری گوشت قرمز را به همراه تکه های خرد شده سیر ، سس سویا و سرکه مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست آماده شود، سپس این ترکیب را به خوبی پخته و در یک لایه از خمیر گندم دامپلینگ که خمیری باستانی تهیه شده از آرد گندم و مورد استفاده ادر بسیاری از غذاهای کشور چین است قرار می دهید.
برای درست کردن این کوفته تنها کافی است مقداری گوشت قرمز را به همراه تکه های خرد شده سیر ، سس سویا و سرکه مخلوط کنید تا یک ترکیب یکدست آماده شود، سپس این ترکیب را به خوبی پخته و در یک لایه از خمیر گندم دامپلینگ که خمیری باستانی تهیه شده از آرد گندم و مورد استفاده ادر بسیاری از غذاهای کشور چین است قرار می دهید.
طرز تهیه خمیر:
برای تهیه این خمیر کافی است مقداری آرد گندم، آب و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود، می توانید به مایع کوفته مقداری برنج سفید هم اضافه کنید.
برای تهیه این خمیر کافی است مقداری آرد گندم، آب و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خمیری یکدست ایجاد شود، می توانید به مایع کوفته مقداری برنج سفید هم اضافه کنید.
مخلوط پیچیده شده در خمیر را در آب جوش
برای مدت معینی می پزید و آنگاه می توانید از طعم یک غذای باستانی بسیار
خوش طعم و مقوی لذت ببرید.