آیا تصور میکنید مصرف غذاهای چرب علت اصلی
بالا رفتن چربی خون است؟! بههمین دلیل از مصرف چربی و روغنهای حیوانی
پرهیز میکنید یا از مصرف آنها احساس عذاب وجدان میکنید که سراغ غذای
ناسالم رفتهاید؟ آیا تصور میکنید اگر از مصرف غذاهای چرب پرهیز کنید،
میتوانید کلسترول بالای خون را درمان کنید؟! آیا گمان میکنید روغنهای
حیوانی مربوط به زمانی بوده که مردم تحرک زیادی داشتهاند واین روزها نباید
در سبد غذایی خانوادهها باشند؟! اگر پاسخ شما مثبت است به احتمال زیاد
ازجمله کسانی هستید که فریب القائات تجاری کارخانجات تولید داروهای
ضدکلسترول و کمپانیهای سازنده روغنهای نباتی و غیرحیوانی را خوردهاید.
چرا روغن حیوانی؟!
دکتر محمد دریایی، متخصص علوم بیولوژیک در کتاب «فستفودها و نوشابههای ناگوار» میگوید:
«تحقیقات اخیر غربیها نشان میدهد که مصرف روغنهای گیاهی مانند کلزا نیز موجب گرفتگی و انسداد عروق قلبی میشود و بالعکس مصرف روغنهای حیوانی مانند روغن گاو و نیز زیتون و کنجد مفید است و برای قلب هیچگونه زیانی ندارد!» او در بخش دیگر این کتاب مینویسد: پروفسور لمبکه و دکتر فرام آلمانی معتقدند چون روغنهای حیوانی از اجزای حلقوی ترکیب یافتهاند به سهولت در روده جذب و حل میشوند و روغنهای نباتی فاقد چنین خاصیتی هستند و به علت اینکه دارای مقدار زیادی اسیدلینولوئیک هستند برای سلامت مضرند. دو دانشمند مذکور همچنین اعلام کردهاند تصور اینکه روغنهای حیوانی موجب افزایش کلسترول در خون میشوند از نظر علمی بیاساس است.
روغن حیوانی، برای سلامت قلب لازم است یا مضر؟
دکتر اکبری متخصص آسیبشناسی در کتاب مثلث سلامت تحت عنوان «روغنهای حیوانی، بنزین سلولهای قلبی» مینویسد: «درمورد سلولهای عضله قلب بهترین بنزین سلولی روغنهای حیوانی هستند، زیرا سلولهای قلبی از اسیدهای چرب آزاد تغذیه میکنند که بهترین آنها در چربیهای طبیعی حیوانی یافت میشود، بنابراین کسانی که اصلا از روغنهای حیوانی استفاده نمیکنند دچار یک بیماری قلبی بهنام کاردیومیوپاتی میشوند که بر اثر کمبود انرژی سلولی به وجود میآید.
کلسترول سم نیست بلکه مادهای حیاتی و لازم است!
آقای دکتر یوفه راونسکو محقق علوم شیمی که به جرات میتوان گفت ارزشمندترین کتاب جهان را در رسوایی تحقیقات کلسترول نوشته است به نکات جالبی اشاره میکند: بدنتان بیش از سه تا چهار برابر کلسترولی که از غذا میخورید، خودش تولید میکند! هنگامی که کلسترول زیادی میخورید، کلسترول تولیدی در بدنتان کاهش مییابد و بالعکس! بیماران قلبی و عروقی بیش از افراد سالم، کلسترول و چربیهای حیوانی مصرف نکردهاند!
اتفاقا بیماران سکته مغزی،کمتر از دیگران چربی حیوانی مصرف میکنند! درصد ضایعات قلبی و عروقی در افراد با کلسترول کم با افراد با کلسترول بالا تفاوتی ندارد! کلسترول بالا برای زنان و سالخوردگان زیانی ندارد! اغلب داروهای ضدکلسترول برای سلامت مضر است و ممکن است عمر را کوتاه کند!
وی در ادامه اضافه کرده است: یکی از علل این تبلیغات حذف روغنهای سالم از سفره مردم جهان بود که خود دو علت دارد؛ اول اینکه روغنهای حیوانی سالم بسیار ساده و بومی و در دسترس مردم بودند و زمینه سود سرشاری را برای کارخانهها نداشتند! دوم مصرف روغنهای حیوانی سالم از بسیاری از بیماریها پیشگیری میکردند که این مانع بزرگی برای شرکتهای بزرگ داروسازی جهان است! اما در ادامه دکتر ساداتی علوم تغذیه در کتاب «کلسترول و چربی دوست است یا دشمن؟!» نوشته است: «یادآوری میکنم که تایید و تاکید مصرف چربیهای حیوانی مثل روغنهای گاوی و گوسفندی، به هیچ عنوان به معنی مصرف زیاده از حد و بیجای این موارد نیست، بلکه ما قصد داریم زمین بازی را عوض کنیم.» همچنین دکتر رضا منتظر درمورد روغنهای حیوانی نوشته است: «تحقیقات اخیر مجددا نادرستی فرضیات گذشته را اثبات کرده و نشان داده که روغن حیوانی کلسترول مفید بدن را افزایش و برعکس باعث سوزاندن کلسترول مضر آن میشود!»
منبع: صنایع لبنیات مهاباد | شیریران
دکتر محمد دریایی، متخصص علوم بیولوژیک در کتاب «فستفودها و نوشابههای ناگوار» میگوید:
«تحقیقات اخیر غربیها نشان میدهد که مصرف روغنهای گیاهی مانند کلزا نیز موجب گرفتگی و انسداد عروق قلبی میشود و بالعکس مصرف روغنهای حیوانی مانند روغن گاو و نیز زیتون و کنجد مفید است و برای قلب هیچگونه زیانی ندارد!» او در بخش دیگر این کتاب مینویسد: پروفسور لمبکه و دکتر فرام آلمانی معتقدند چون روغنهای حیوانی از اجزای حلقوی ترکیب یافتهاند به سهولت در روده جذب و حل میشوند و روغنهای نباتی فاقد چنین خاصیتی هستند و به علت اینکه دارای مقدار زیادی اسیدلینولوئیک هستند برای سلامت مضرند. دو دانشمند مذکور همچنین اعلام کردهاند تصور اینکه روغنهای حیوانی موجب افزایش کلسترول در خون میشوند از نظر علمی بیاساس است.
روغن حیوانی، برای سلامت قلب لازم است یا مضر؟
دکتر اکبری متخصص آسیبشناسی در کتاب مثلث سلامت تحت عنوان «روغنهای حیوانی، بنزین سلولهای قلبی» مینویسد: «درمورد سلولهای عضله قلب بهترین بنزین سلولی روغنهای حیوانی هستند، زیرا سلولهای قلبی از اسیدهای چرب آزاد تغذیه میکنند که بهترین آنها در چربیهای طبیعی حیوانی یافت میشود، بنابراین کسانی که اصلا از روغنهای حیوانی استفاده نمیکنند دچار یک بیماری قلبی بهنام کاردیومیوپاتی میشوند که بر اثر کمبود انرژی سلولی به وجود میآید.
کلسترول سم نیست بلکه مادهای حیاتی و لازم است!
آقای دکتر یوفه راونسکو محقق علوم شیمی که به جرات میتوان گفت ارزشمندترین کتاب جهان را در رسوایی تحقیقات کلسترول نوشته است به نکات جالبی اشاره میکند: بدنتان بیش از سه تا چهار برابر کلسترولی که از غذا میخورید، خودش تولید میکند! هنگامی که کلسترول زیادی میخورید، کلسترول تولیدی در بدنتان کاهش مییابد و بالعکس! بیماران قلبی و عروقی بیش از افراد سالم، کلسترول و چربیهای حیوانی مصرف نکردهاند!
اتفاقا بیماران سکته مغزی،کمتر از دیگران چربی حیوانی مصرف میکنند! درصد ضایعات قلبی و عروقی در افراد با کلسترول کم با افراد با کلسترول بالا تفاوتی ندارد! کلسترول بالا برای زنان و سالخوردگان زیانی ندارد! اغلب داروهای ضدکلسترول برای سلامت مضر است و ممکن است عمر را کوتاه کند!
وی در ادامه اضافه کرده است: یکی از علل این تبلیغات حذف روغنهای سالم از سفره مردم جهان بود که خود دو علت دارد؛ اول اینکه روغنهای حیوانی سالم بسیار ساده و بومی و در دسترس مردم بودند و زمینه سود سرشاری را برای کارخانهها نداشتند! دوم مصرف روغنهای حیوانی سالم از بسیاری از بیماریها پیشگیری میکردند که این مانع بزرگی برای شرکتهای بزرگ داروسازی جهان است! اما در ادامه دکتر ساداتی علوم تغذیه در کتاب «کلسترول و چربی دوست است یا دشمن؟!» نوشته است: «یادآوری میکنم که تایید و تاکید مصرف چربیهای حیوانی مثل روغنهای گاوی و گوسفندی، به هیچ عنوان به معنی مصرف زیاده از حد و بیجای این موارد نیست، بلکه ما قصد داریم زمین بازی را عوض کنیم.» همچنین دکتر رضا منتظر درمورد روغنهای حیوانی نوشته است: «تحقیقات اخیر مجددا نادرستی فرضیات گذشته را اثبات کرده و نشان داده که روغن حیوانی کلسترول مفید بدن را افزایش و برعکس باعث سوزاندن کلسترول مضر آن میشود!»
منبع: صنایع لبنیات مهاباد | شیریران